Ansigtsbehandlinger

Alle vores ansigtsbehandlinger bliver skræddersyet efter dine specifikke behov og ønsker. Du behøver kun at beslutte, hvor lang tid du ønsker vi skal bruge på din hud. Så vælger vi den ansigtsbehandling, som skal til for at skabe det bedste resultat.

Til vores almindelige ansigtsbehandlinger bruger vi hudplejeserien IS Clinical. Vi kan kombinere produkterne med massage og lysterapi.

Denne prisvindende behandling er en favorit blandt Hollywoods A-liste af en grund. Den hjælper med at forfine hudens tekstur, formindske udseendet af skaller samt forynge og forbedre udseendet af fine linjer og rynker.

Behandlingen giver både øjeblikkelig og langvarige resultater. Den er desuden effektiv mod hudproblemer som acne, rosacea, perioral dermatitis samt tør/irriteret hud.

En tre-i-en-behandling som først renser huden blidt. Herefter bliver huden dybderenset med skånsom vakuum og næret med fugt. Til sidst mættes huden med antioxidanter og nærende peptider.

En HydraFacial ansigtsbehandling er altså lidt mere end en almindelig ansigtsbehandling. Fordi hele ansigtsbehandlingen bliver lavet med vakuum og vakuum bliver brugt til både at dybderense huden og til at indsluse fugt og antioxidanter i huden.

Behandlingen er kendt fordi vi “støvsuger” huden og på den måde bliver huden dybderenset mere end det er muligt i almindelige ansigtsbehandlinger.

Huden bliver altså dybderenset uden at blive irriteret og behandlingen egner sig derfor til alle hudtyper. Derudover mindskes rynker og urenheder og huden fremstår sund og med glød.

Denne behandling indeholder al det gode fra en HydraFacial behandling og inkluderer derudover en lymfedrænage som øger cirkulationen af lymfesystemet. Det får blodtilstrømningen til at stige og giver ilt til cellerne og dermed ren lymfe da affaldsstoffer fjernes og væskeophobning mindskes.

Dermed genoprettes hudens hydrering og fasthed. Det er altså som et ekstra boost til din hud.

En HydraFacial behandling i samarbejde med Jennifer Lopezs beauty linje ‘JLO Beauty’. Behandlingen indeholder en eksklusiv booster med en næringsrig formel og super serum som giver ekstra fugt og en sund glød.

Denne behandling lagrer farvet serum ind i huden ved hjælp af mikronåle. Det giver en ensartet glød og hudtone. Samtidig reduceres rynker samt porer og akne bekæmpes. Huden bliver hydreret og gløden holder op til seks måneder fordi serummet absorberes gradvist over tid.