HealthMassage Fire & Ice

14. september 2018by Carinaf0

Fire & Ice ansigtsbehandlingen fra iS Clinical, det eksklusive cosmeceutical brand fra Amerikanske Innovative Skincare, er designet til hurtigt og sikkert at oppudse huden. Den reducerer de fine linjer og rynker, samtidig med at den udglatter, blødgører og fremmer cellefornyelsen. Fire & Ice er kendt som ”The Red Carpet Treatment”, da mange kendte får behandlingen som en del af deres forberedelse til de glamourøse events i f.eks. Hollywood. Brugere af iS Clinical tæller bl.a.: Beyoncé, Halle Berry og Oprah Winfrey.
Grundlaget for dette fantastiske behandlingssystem er en kombination af to terapeutiske masker, der komplementeres af en unik kombination af serumer og cremer, som alle er udviklet af iS CLINICAL.

Fire & Ice ansigtsbehandlingen har tre stadier.

Først afrenses huden med CLEANSING COMPLEX. Derefter påføres den kraftfulde og dybderensende INTENSIVE RESURFACING MASQUE, der også stimulerer sanserne med en mild duft af kanel. Den efterfølges af en kølende, effektiv og beroligende mild maske, REJVENATING MASQUE som har en let duft af pebermynte. Til slut påføres eksklusive serummer og creme fra iS Clinical der bliver udvalgt efter netop dine behov.

Hovedingredienser:

INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18%), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt.
REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt.

 

Carinaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om Carina F

CARINA F v/Carina Falberg

CVR: 33982933

Adresse:
Brandstrupsgade 1
9000 Aalborg

Kontakt:
Tlf: 98 18 08 01

Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Om Carina F

CARINA F v/Carina Falberg

CVR: 33982933

Adresse:
Brandstrupsgade 1
9000 Aalborg

Kontakt:
Tlf: 98 18 08 01
Mail: info@carinaf.dk

Facebook

2 months ago

Carina F

Vi har lukket i uge 8, og er tilbage igen mandag i uge 9💚
Vi ses
... See MoreSee Less

View on Facebook